Creatief vormgever / DTP (grafisch brein)

Kansen zien en grijpen, daar gaat het om, elke dag weer.

Kort over ons: Wij zijn Just in Case, Merkmakers. We frissen merken op en maken ze succesvol. Vanuit ons toffe kantoor in Breda werken we samen met uiteenlopende merken, groot, klein, regionaal, nationaal en internationaal.

We zijn op zoek naar een creatieve vormgever die staat voor creativiteit en impact! Je bent een kei in het creëren, ontwerpen en perfectioneren van allerlei visuele uitingen, ook digitaal. Samen met je collega’s en veel mooie klanten, geef je vorm aan hun visie en boodschap in grafisch verantwoorde uitingen.

Van pakkende advertenties tot informatieve brochures, sprankelende flyers tot social media-uitingen, en van activerende websites tot catchy banners - jij draait er je hand niet voor om. Technisch en creatief verantwoord werk is jouw passie. Jij staat garant voor een foutloze en professionele uitvoering, keer op keer.

Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend: met collega’s, klanten, partners en alle andere betrokkenen, werk je onvermoeibaar aan de allerbeste communicatie-uitingen. Je houdt je vinger aan de pols van de nieuwste trends en ontwikkelingen zoals AI, waardoor je anderen altijd een stap voor bent.

Wat betreft vaardigheden en kwalificaties: je beschikt over een verrassend portfolio als bewijs van jouw talent als vormgever. Grafisch ontwerpsoftware, zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etc.), heeft geen geheimen voor jou. En hey, ook Keynote heb je in je pocket!

Kom maar door met een opleiding grafische vormgeving en overtuig ons van jouw creatieve talent.

Naast een leuke baan en werksfeer, mogelijkheden tot groei, toffe collega’s en knuffelkantoorhond Boef hebben we ook nog dit voor jou. Goed salaris, mogelijkheid tot flexibel werken en groeien, Studdy-abonnement, 27 vakantiedagen, goede pensioenregeling, gezamenlijke lunch, keuze uit 24 verschillende soorten thee, de lekkerste koffie, vrijmibo’s, af en toe er met zijn allen even op uit, elk jaar iets leuks voor je als je jarig bent en 3CX op je telefoon.

Wil je kennis komen maken, maak dan een afspraak via hans@jicc.nl.