Corona-update 29 september 2020

Net zoals iedereen houden wij ons aan de richtlijnen inzake COVID-19, het corona virus. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen voor onszelf en voor onze partners. Op die manier volgen wij de oproep van het RIVM en dragen we ons steentje bij aan een spoedig herstel.

Uiteraard gaat het werk gewoon door! Via deze weg willen wij je verzekeren dat wij voor de volle 100% doorgaan met onze werkzaamheden. In principe zijn wij in staat om alles dat je van ons gewend bent, voort te zetten in de aankomende periode. Praktisch gezien zijn er een aantal dingen die wellicht anders lopen, waarbij het ontbreken van fysiek contact anders zal zijn:

  • Alle merkmakers die thuis kunnen werken, werken vanuit huis. Iedereen is bereikbaar zoals u dat gewend bent, via telefoon (de normale JICC telefoonnummers) en e-mail.
  • Fysieke afspraken gaan wij zoveel mogelijk uit de weg. Alternatieve mogelijkheden zijn bellen, een conference call, Webex of Teams. Hierdoor is het bespreken van een project of briefing, presenteren van een voorstel of evaluatiemeeting geen enkel probleem.
  • Er zijn een minimaal aantal collega’s op kantoor. Wilt u iets afgeven bezorgen bij ons in Etten-Leur? Laat het dan vooraf even weten alstublieft.
  • Onze deuren zijn op slot, wilt u iets afgeven dan belt u aan en plaatst het pakketje in de daarvoor aangegeven dropzone. Wij halen het pakketje dan zelf naar binnen.

Daarnaast staan wij uiteraard ook klaar om u te ondersteunen met communicatie rondom het corona-virus. Wellicht wilt u uw klanten met een fysieke of digitale mailing extra informeren of zijn er andere zaken waarbij wij u kunnen ondersteunen: wij staan klaar.
Denk aan jezelf, blijf gezond!

JICC – De Merkmakers